Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Η Rihanna τα έκανε "γυαλιά - καρφιά" σε club του Λονδίνου

 
 
"Λαμπόγυαλο" έκανε γνωστό club του Λονδίνου η RiRi, όταν ανέβηκε στο τραπέζι και άρχισε να πετάει μπουκάλια και ποτήρια και όποιον πάρει ο Χάρος.
 
Είναι γνωστό ότι η Rihanna λατρεύει τη διασκέδαση και το clubbing, και καλά κάνει. Την έχουμε δει άλλωστε να χορεύει έξαλλα μέχρι τις πρωινές ώρες και να πίνει το ένα ποτό μετά το άλλο.Αυτή τη φορά όμως το παράκανε.
Όπως κάνει συνήθως όταν  βρίσκεται στο Λονδίνο, πήγε μαζί με φίλες της σε γνωστό privé club της πόλης. Ντυμένη με σέξι δερμάτινη φούστα και ψηλές μπότες από φίδι χόρεψε, ήπιε τα cocktail της και όλα ήταν μια χαρά, μέχρι που άρχισε να... αγριεύει
Όπως αναφέρει η εφημερίδα "The Sun", η RiRi ανέβηκε πάνω στο τραπέζι και άρχισε να εκσφενδονίζει μπουκάλια και ποτήρια, με αποτέλεσμα να προκαλέσει σημαντικές ζημιές στο μαγαζί. Όταν μάλιστα οι υπεύθυνοι του club και ο άνθρωπος που βρίσκεται στην πόρτα προσπάθησαν να την ηρεμήσουν, άρχισε να φωνάζει στις φίλες της: "Δεν ξέρουν ποια είμαι;"
Οι φίλες της έδειξαν φανερά ενοχλημένες από την παρέμβαση των ανθρώπων του μαγαζιού και, σύμφωνα με μαρτυρίες, τους είπαν: "Είναι η Rihanna αφήστε την ήσυχη". Το επεισόδιο έληξε όταν παρενέβη ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, ο οποίος κέρασε τη RiRi και την παρέα της.
Η 24χρονη σταρ πάντως δεν έδειξε και πολύ ευχαριστημένη βγαίνοντας από το club. Τι άλλο ήθελες πια Rihanna;